Vi firar Danmarks nationaldag!

Äntligen börjar restriktionerna att lätta så sakteliga och från 1 juni kan vi återigen välkomna gäster på baren fram till kl 22. Wheee, det känns riktigt spännande och pirrigt att möta ”publiken” igen. 🙂

Hjärtligt välkomna lördagen den 5 juni när vi firar vårt södra grannland Danmark med supergoda smörrebröd, en, två eller tre ”lille en” , rød pølse och dansk pilsner såklart. Sanne Salomonsen, Kim Larsen och andra bra danskar på spellistan. Ute eller inne – avstånd mellan borden.

Var: Vikingagatan 5, Birkastan. 50 meter från Rörstrandsgatan. Närmaste tunnelbana är St Eriksplan.

Vi öppnar kl 14 och håller öppet så länge vi får och har gäster.

Hoppas vi ses!
Klem från Cathryn, Magnus och Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *