Italiensk middag – Giovanna kommer till Stockholm!

Giovanna i StockholmVi är många som haft nöjet att träffa och lära känna Giovanna från Piccolo Principe. Inte bara är hon en helt underbar personlighet, Giovanna är också en makalös kock OCH väldigt kär i Sverige och alla svenska vänner hon lärt känna under de senaste åren. Giovanna tycker sig vara svenska, åtminstone till en del, som kör Volvo, är blond, älskar Pippi Långstrump och mest av allt, ABBA.

Nu kommer Giovanna tillbaka för ännu ett besök i Sverige och den här gången är det dags igen för en middagsupplevelse utöver det vanliga! Senaste gången var i februari 2016, så det gäller att passa på när tillfälle bjuds.

Onsdagen den 19 februari kommer Giovanna att stå vid spisen på Vino e Pane @ Vikingagatan 5 och laga sin fantastiska mat. Franco och jag själv kommer att serva ute i matsalen, precis som vi brukar göra på Piccolo Principe. Det enda du behöver göra är att anmäla dig, fortare än ögat, så att du är säker på att få plats.

Priset är 1.195 kr per person och då bjuds du på Giovanna’s favoritmat från främst Piemonte och Kampanien (den bästa italienska maten om du frågar mig!) med passande viner därtill. En riktigt bra onsdagskväll i februari helt enkelt!!

Den här upplevelsen vänder sig främst till dig som tidigare varit med på någon av mina resor till Piemonte sedan starten i september 2015 eller du som planerar att åka och besöka Giovanna och Piccolo Principe under året.

Benvenuti e Buon appetito!

 

Datum: Onsdagen den 19 februari 2020 kl 18:00 – senast kl 23:00

Antal platser: Max 25 personer

Pris: 1.195 kr per person inkl all mat och tillhörande vinpaket

Anmälan: https://digitelle.app/vep/kontakta-mig/

Default image
Cathryn
Articles: 173

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply