Vinresa till Piemonte

15 OKT KL. 10:30–18 OKT KL. 12:00

 I höst reser vi till Piemonte igen!!

Succén med mina vinresor fortsätter nu efter pandemin och jag bjuder med glädje in till höstens resa den 15-18 oktober 2021.

Lonely Planet har utnämnt Piemonte till ett resmål ”man absolut inte får missa” och det stämmer verkligen!! Här finns allt!

Oerhört vackert, fantastiska viner, härliga människor och underbar mat. I mitten av oktober är det dessutom extra vackert med nyskördade vinrankor och premiär för den vita tryffeln.

Här besöker vi flera vingårdar med enastående viner, njuter av den lokala piemontesiska maten som av många anses vara Italiens allra bästa och bor på ett makalöst vinslott Marchesi Alfieri med historiska anor.

Vi reser runt i egen buss med chaufför och hälsar på i bl a världsberömda vinbyarna Barbaresco och Barolo samt Alba, huvudstaden av vit tryffel. Vi besöker vingårdar, träffar vinmakare och provar mängder av viner.

Pris 9.850 kr per person inkl allt (boende, måltider, drycker, transporter etc). Det som tillkommer är flyg tur/retur till Milano samt eventuellt hotel innan eller efter.

Välkommen att höra av dig med eventuella frågor och anmälan till cathryn@vinoepane.se