Om mig

Det här är jag!

Jag heter Cathryn och bor i skärgårdsstaden Vaxholm utanför Stockholm. Jag är utbildad sommelier med en väldigt avslappnad attityd till ”svag nordsluttning” och detaljerad nördkunskap. Vin ska vara kul, gott och inspirera till att vilja lära sig mer!

Under många år var jag hög chef i näringslivet och reste konstant över hela Europa. Arbetet och livsstilen tärde på mig mer än jag kunde ana, så när jag sprang in i väggen blev jag själv uppriktigt förvånad, men säkerligen ingen annan.

Nu bestämde jag mig för att göra något helt annat och arbeta med det som ger mig energi, snarare än tar. Vin, mat, resor, att inspirera till att våga prova nytt och att ”gå runt hörnet” blev mina nya arbetsuppgifter.

Idag arrangerar jag vinprovningar med olika teman, antingen i min egen regi eller som inhyrd på olika evenemang. Jag importerar viner från mitt älskade Piemonte och säljer till restauranger och barer. Jag ordnar resor med fokus på vinupplevelser och lokal mat. Jag är delägare till en vinbar i Vasastan där vi blandar vinprovningar, skaldjurskvällar, live musik, estnisk bossanova och massor av annat skoj i en härlig blandning.

Då och då lagar jag någon extra god mat hemma i köket och lägger ut receptet här på hemsidan. Dessutom reser jag ofta och väldigt gärna, helst till Norra Italien och andra bra ställen. 

Välkommen att följa mig på min resa!

Cathryn