Provningar

provning på vikingagatan 5

– Alltid fem bra viner med fem riktigt goda tilltugg som är speciellt utvalda för att passa till vinet.

– Du behöver inte vara proppmätt när du kommer, ej heller vrålhungrig.

– Alltid start kl 18:00 och slut ca kl 20:00

– Alltid en möjlighet att hänga kvar i baren och ta något extra glas vin om du känner för det. Eller komma lite tidigare och ta ett glas kallt bubbel som ”uppladdning”.

PHOTO-2021-02-01-16-45-01 (1)

privat provning

– Alltid möjligt att boka en hel vinprovning bara för dig och dina närmaste vänner

Vill du arrangera en egen provning för dina vänner eller kollegor är du välkommen att kontakta mig så skickar jag en offert. Minimidebitering för 15 personer.

 

Annat?

Har du andra förslag eller idéer på hur du vill göra? Kanske;

boka Vikingagatan för studentmottagning? 

Ölprovning?

Bara en schysst lokal mitt i smeten?

vad säger andra om Vino e pane?

Alltid otrolig värdskap med god mat o förklaring av alla viner som passar ihop med respektive rätt. Berättar ur sin stora vin kompetens och intresse till alla i sällskapet så att alla känner sig välkomna o blir intresserade . Perfekt både som mindre sällskap o större o härliga lokaler
Daniel Atteroth
Vinresorna till Piemonte är hur kul som helst och man får se saker och träffa människor man aldrig skulle ha varit med om på egen hand. Klart rekommenderat! Vinprovningarna är också härliga med spännande viner och goda tilltugg!
Lena Lestander
Det är sällan man möter Kunnande, personligt varmt bemötande och inspirerande tankar på ett och samma ställe , men ibland händer det ! Ta vara på det och följ Vino e Pane , du kommer garanterat att bli, om inte en bättre människa, så åtminståne en gladare en .
Magnus Mark
Proffsigt, trevligt och alltid gott! Rekommenderar starkt! 😊👌
Carina Norrgård

F.A.Q.

Undrar du något mer så tveka inte att höra av dig!

Priset är oftast 745 kr per person inkl all dryck och alla tilltugg. Antalet platser är begränsat till ”lagom” antal personer så att det inte är för tätt mellan sällskapen. Tid ca 1,5 – 2 timmar.

I samband med anmälan kommer jag skicka dig en faktura via mail.

Vikingagatan 5 i Birkastan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan, uppgång Rörstrandsgatan.

Anmälan är bindande, men du får såklart lämna över platsen till någon annan om du får förhinder. Om du är ute i god tid ska vi försöka göra allt vi kan för att hjälpa dig att boka om till ett annat tillfälle.

Spruta helst inte på dig parfym precis innan du kommer på provningen. Vi vill ju inte att vinerna ska dofta Hugo Boss eller Yves St Laurent’s Opium istället för krusbär och löddrande höst. 🙂

Vill du arrangera en egen provning för dina vänner eller kollegor är du välkommen att kontakta mig så skickar jag en offert. Minimidebitering för 15 personer.