What’s cooking – Mars 2019

Jag har precis kommit hem efter en riktigt härlig vårvecka i Piemonte och Provence och då tog jag den här bilden från flyget. Finns det något bättre än en solig vårdag i Alperna? Nu är jag laddad till tusen och ser fram emot alla aktiviteter under mars månad. Det här är på gång den närmaste månaden:

Systembolaget

Imorgon den 1 mars höjs priserna på Systembolaget och så också några av våra viner på beställningssortimentet. Beställ på nätet redan ikväll, klicka här  så får du vinerna om några dagar, till det gamla priset.

 

Vinprovning Californien

Den 7 mars provar vi riktigt goda viner från Californien, 6 viner och 6 supersmarriga tilltugg till. Som vanligt håller vi till på vinbaren Devoto i Vasastan. Läs mer på Provningar  och anmäl dig här.

Vinprovning Italien

Och ingen termin utan en Italien provning. Vi har några platser kvar till provningen den 13 mars. Som vanligt, 6 viner, 6 matiga tilltugg och som vanligt, vinbaren Devoto i Vasastan.  Läs mer på Provningar  och anmäl dig här.

 

Agriturismo Piccolo Principe 5

Vinresa till Piemonte – maj

Följ med mig till mitt älskade Piemonte i vår. Den 26 – 29 maj kommer vi att njuta av försommaren, av fantastiska viner och helt magisk mat. Det här är den enda av mina 11 (!!) gruppresor i år till Piemonte där det finns platser kvar, så passa på att anmäla dig redan nu. I dagsläget finns det fyra platser tillgängliga. Läs mer här och anmäl dig här.

 

Vinresa till Champagne – oktober

Årets lyxigaste resa går till Champagne den 18 – 21 oktober. Följ med och låt Sofia och mig skämma bort dig med unika besök hos utvalda producenter i världens bästa region för mousserande viner.  Läs mer här och anmäl dig som vanligt här.