Vino e Pane firar 1 år! Vino e Pane celebrates 1 year!

new-year-champagne_1

Wow, tänk att det redan har gått 1 år sedan jag började med Vino e Pane! Jag är så stolt att jag skrivit 100 inlägg, haft 15.000 visningar, 725 följare på Facebook och 130 på Instagram. ”Hetare än hett med coola tacos”, ”Världens bästa köttfärssås” och ”Chicken tikka masala, godare än på krogen”, är de mest besökta av mina sidor.

Dagen till ära har jag uppdaterat sidan om ”Det här är jag” och nu planerar jag som bäst för framtiden. Under nästa år fortsätter jag såklart med recept och matinspiration på bloggen och Facebook, härliga matbilder på Instagram, sälja mina egna delikatesser, mat- och vinresor till Italien samt öl- och vinprovningar. Dessutom kommer jag förhoppningsvis att börja importera olivolja från Campania samt vin från världens bästa vindistrikt i Piemonte. Jag kommer också att arrangera resor till bortglömda, men helt fantastiska Molise i södra Italien. Håll koll här på bloggen, inbjudan kommer ut vilken dag som helst.

Det här är mina tankar, men vad säger du? Har du några förslag till hur jag kan utveckla Vino e Pane? Saknar du något? Har du lagat något av mina recept? Jag längtar efter att höra från dig.

Kram från Cathryn

31030-00-tsk_birthday_cake_with_candles_lit_1600px_1

 

 

 

 

 

Wow, it’s been a year since I started Vino e Pane! I am so proud to have written 100 posts, had 15.000 viewings, 725 followers on Facebook and 130 on Instagram. Cool tacos, world’s best bolognese and chicken tikka masala are the most visited of my posts.

To mark the occasion, I have updated the page ”Det här är jag” (This is me) and now I plan for the future. During next year, I will of course continue with recipes and inspiration on the blog and Facebook, awesome food pictures on Instagram, sell my own delicatessen, arrange food- and wine tours to Italy and conduct beer- and wine tastings.Furthermore, I will hopefully begin to import olive oil from Campania and wines from the world’s best wine regions in Piemonte. I will also arrange trips to the forgotten, but absolutely amazing Molise in southern Italy.

These are my thoughts, but what do you say? Do you have any suggestions for how I can develop Vino e Pane? Do you miss something? Have you cooked any of my recipes? Should I translate to English? I really look forward to hear from you.

Big hug from Cathryn